Šok priznanje bivše supruge Gorana Ivaniševića: 'Hvatao me za vrat i davio, onda...'

Goran i Tatjana su već godinama u sporu oko podele imovine nakon razvoda

16.07.2024. 12:08
  • Podeli:
Goran Ivanišević Foto Davor PuklavecPIXSELL.jpg Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević bio je trener našem Novaku Đokoviću, pre nego ga je napustio pred ovogodišnji Rolan Garos, a sada bi čuveni server mogao da se sretne i sa novim problemima, nakon što je njegova bivša supruga Tatjana Dragović iznela i veoma surove optužbe u intervjuu za hrvatski "Nacional", a gde je rekla da ju je teniser davio.

Inače, Goran i Tatjana su već godinama u sporu oko podele imovine nakon razvoda, dok je Tatjana otkrila da je stvar došla do kulminacije u prethodnom periodu.

"Pre nekoliko dana na zvono stana u Dalmatinskoj ulici gde stanujem s porodicom, agresivno su počela da zvone dvojica meni nepoznatih muškaraca. Sledeća dva dana to se ponovilo", rekla je ona, očigledno aludirajući na zastrašivanje kako bi se iselila što pre.

Ona je otkrila i da se sve to "slučajno" baš u tim momentima dešavalo.

"Simbolično je da se taj incident dogodio u vreme kada je naša kći Amber Marija mom bivšem suprugu formalno darovala, a zapravo prodala isti taj stan u Dalmatinskoj ulici, koji sam joj ja darovala zadržavši pravo doživotnog uživanja. Pa je moguće da je to zvonjenje usred noći označilo početak procesa zastrašivanja s ciljem da se iz tog stana iselim. Osim toga stana, ja nemam druge imovine", rekla je manekenka.

Ona je takođe otkrila i da ju je on hvatao za vrat.

"Goran Ivanišević me hvatao za vrat i gušio, a onda plakao i govorio da nije tako mislio, bojala sam se da li ću preživeti misleći da decu štitim od ekscesa. Ćutanjem sam samo godinama dopuštala da snaga njihovog oca samo raste", između ostalog stoji na naslovnoj strani ovog Nacionala.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()