Danilović i Stevanović napredovale na novoj listi najboljih: Švjontek i dalje nedodirljiva

Čehinje se pozicionirale u top 10

12.02.2024. 10:52
  • Podeli:
olga danilović, junajted kup, pert - 31 dec 2023 - foto AP Photo Trevor Collens Tanjug (4)-6591791026e25.webp Foto: AP Photo/Trevor Collens/Tanjug

Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović napredovala je za tri pozicije i na novoobjavljenoj VTA listi zauzima 124. mesto sa 599 bodova. 

Drugorangirana srpska teniserka Natalija Stevanović napredovala je za tri mesta i trenutno je 190. igračica sveta sa 411 poena. Dejana Radanović je na 243. mestu sa 309 bodova, dok je Lola Radivojević 314. igračica sveta sa 219 poena.

Poljakinja Iga Švjontek je zadržala prvo mesto na VTA listi sa 9.770 bodova, dok je druga Beloruskinja Arina Sabalenka sa 8.905.

Amerikanka Koko Gof je na trećoj poziciji sa 7.200 bodova, dok je Kazahstanka Elena Ribakina napredovala za jednu poziciju i trenutno je četvrta na VTA listi sa 6.088 poena. Amerikanka Džesika Pegula nazadovala je za jedno mesto i sada je peta igračica sveta sa 5.705 poena.

Potom slede Uns Džabir iz Tunisa, Kineskinja Ćinven Dženg, Čehinja Marketa Vondroušova, Grkinja Marija Sakari i još jedna češka teniserka Karolina Muhova.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()