Dobre vesti za srpski tenis: Srbija će opet imati ATP turnir

Sjajna vest za obožavatelje tenisa

23.07.2024. 12:05
  • Podeli:
Nikola Pilić Novak Đoković_Srbija open-63ac14cf885ea.webp Foto: Srbija open

Srbija open gledali smo od 2009. do 2012, zatim 2021. i 2022. godine, a prošle godine se u Banjaluci održao Srpska open. Ipak, prema najavama, naša prestonica će opet imati turnir.

To je potvrdio i donedavni predsednik Košarkaškog kluba Dubai, Đorđe Đoković.

"Nastavljam sa mnogim poslovnim izazovima, među kojima je organizacija teniskih turnira u Beogradu, što je moj trenutni prioritet. Uskoro ću obavestiti javnost o narednim ATP turnirima koje ćemo imati u Beogradu, i verujem da nas očekuje uzbudljiv period", kaže Đoković za Sport klub i dodaje:

"Takođe, košarka je moja iskrena ljubav i želja, i nastaviću da radim na tom putu kako bih doprinosio rastu evropske košarke".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()