Đoković pobedom počeo turnir u Astani

Srpski teniser se treći put u karijeri sastao sa Čileancem

05.10.2022. 18:29
  • Podeli:
Novak Đoković Tel Aviv_Tanjug-1664650711796.webp Foto: Tanjug

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković uspešno je startovao na turniru u Astani, pošto je savladao Čileanca Kristijana Garina sa 2:0 (6:1, 6:1).

Ovo je treća pobeda srpskog tenisera, u međusobnim susretima, u isto toliko duela. Ðokovićev naredni rival u glavnom gradu Kazahstana biće Holanđanin Botik van de Zandšulp, koji je prethodno pobedio Kazahstanca Bejbita Žukajeva sa identičnim rezultatom - 6:1, 6:1.

Izuzetno jak turnir u Astani, iz serije 500, igra se za nagradni fond od 2,05 miliona dolara.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()