Đoković: Potrebno mi je još vremena da uđem u ritam

Srpski teniser je izborio plasman u osminu finala mastersa u Parizu pošto je pobedio Argentinca Tomasa Martina Ečeverija

01.11.2023. 21:14
  • Podeli:
đoković tanjug ap-6542a9d06cf98.webp Foto: Tanjug/Ap/Michel Euler

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković izjavio je da je zadovoljan plasmanom u osminu finala mastersa u Parizu i dodao da očekuje bolju igru u nastavku takmičenja.

Đoković je izborio plasman u osminu finala mastersa u Parizu pošto je pobedio  Argentinca Tomasa Martina Ečeverija, 6:3, 6:2.

"Normalno je očekivati da je nakon pet-šest nedelja bez zvaničnog meča potrebno malo vremena da se uđe u ritam. Mislim da je drugi set bio odličan. U prvom setu na 4:3 napravio sam presudan brejk, uspeo sam da pročitam njegov servis, naterao ga da odigra neke nezgodne lopte. Sve u svemu, moram da budem zadovoljan, uzimajući u obzir količinu nedelja bez zvaničnog meča i turnira", izjavio je Đoković za zvanični sajt ATP-a.

Đoković će sutra u osmini finala igrati protiv Holanđanina Talona Grikspora.

"Zadovoljan sam, idemo dalje, nadam se da će nivo tenisa i igre da se povećava svakim novim danom", zaključio je Đoković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()