Đoković prelomio: Ništa od saradnje sa Zimonjićem

Srpski teniser i dalje bez trenera

26.05.2024. 12:00
  • Podeli:
nenad zimonjić, novak đoković - 20 nov 2019 - profimedia-6604167b15174.webp Foto: Profimedia

Nakon što je Novak Đoković prekinuo saradnju sa hrvatskim stručnjakom Goranom Ivaniševićem pojavile su se informacije da će novi trener najboljeg tenisera sveta biti Nenad Zimonjić.

Međutim, od toga nema ništa, barem za sada. Zimonjić je uskočio kao ispomoć, ali ni jedan ni drugi nisu davali izjave kojima bi se obavezali na dugoročnu saradnju.

U Ženevi ga nije bilo, sada ni u Parizu, tako da je izvesno da se kratkotrajna saradnja Nenada Zimonjića i Novaka Đokovića neće nastaviti.

Inače, Đoković će se u prvom kolu Rolan Garosa, u utorak, sastati sa Pjer-Igom Erberom.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()