Đoković se oglasio pred žreb: Odmah stigao odgovor Kevina Durenta

Novak je prethodno najavio da bi ovo mogao bude njegov poslednji put da igra u Srbiji

13.09.2024. 11:00
  • Podeli:
novak đoković, 11 sept 2024 - Antonio Ahel ATAImages 11, septembar, 2024-66e1dbf9e4bad.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković podelio je na društvenim mrežama snimak sa treninga u hali "Aleksandar Nikolić" pred meč sa selekcijom grčke u Dejvis kupu.

U podne će se saznati ko će tačno sa kim igrati 14. i 15. septembra, posle čega će biti održana konferencija za medije.

"Dejvis kup. Tim Srbija. Idemooooooo", napisao je Đoković u opisu videa.

U komentarima na objavu na "Instagramu" mu je odgovorio jedan od najboljih košarkaša sveta Kevin Durent koji je samo postavio dva emotikona koze u značenju najboljeg svih vremena.

Takođe, Đoković je prethodno najavio da bi ovo mogao bude njegov poslednji put da igra u Srbiji.

"Odlično je sve za sada, teče u najboljem redu. Ja sam nekoliko puta ove godine rekao, jer me svi pitaju na konferencijama: 'dobro, šta te dalje motiviše?'. Mene motivišu Grend slemovi i igranje za reprezentaciju. Drago mi je što sam još uvek na raspolaganju selektoru Viktoru Troickom, koga znam još iz detinjstva. Pored te zlatne medalje i prvog Vimbldona, izdvojio bih taj Dejvis kup 2010. godine. Jer, kada igrate za svoju zemlju, imate saigrače na klupi, selektora, podršku sa tribina. Format je takav da se sve izmenjalo i nemamo mnogo priliku da igramo kod kuće. Poslednji put kada sam igrao pred svojim navijačima je bilo baš u 'Pioniru' pre sedam godina i ne znam da li ću još ikada do kraja karijere igrati ovde. Zato pozivam sve da dođu i podrže nas", rekao je Đoković.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()