Đoković u Torinu posvetio pažnju jednoj devojčici: Ćaskanje koje je obišlo svet

Ona je bila ozbiljna, kao svako malo dete iskrena, ali i na nivou svog zadatka

13.11.2023. 10:09
  • Podeli:
novak đoković profimedia-653eb25303865.webp Foto: Profimedia

Životni stav Novaka Đokovića ogleda se u svakom nejgovom gestu. Da su najboljem teniseru sveta sva deca primat pokazuje spontano kad god može, a jednu takvu priliku je "iskoristio" na prvom meču Završnog turnira u Torinu kada je iznenadio jednu devojčicu. 

Na meču sa Runijem srpski teniser je priredio detetu trenutak za pamćenje i o tome priča ceo svet.  

Novaku je, pre početka meča, do mesta na kom sedi, shodno protokolu, dopratila devojčica sa velikom, žutom, teniskom loptom u rukama. Ona ništa nije tražila od igrača, sam je bila u ulozi domaćina, ali je Đoković pokazao svoju veličinu i emociju pa joj posvetio trenutak pažnje (što drugi ne rade).

Srpski teniser je devojčicu držao za ruku sa punom pažnjom, a kada je ona poželela da mu se obrati on se sagnuo i popričao sa njom.

Kako je komentator meča rekao: "Novak je deojvčici priredio momenat koji će pamtiti celog života".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()