Đorđe Đoković: Očekujemo spektakl i 'duvamo' u oblake

'Ukoliko bude kiše, nemamo plan B. Ostaje nam da udružimo snage i da 'oduvamo' sve oblake što jače'

15.04.2023. 18:41
  • Podeli:
Đorđe Đoković_Pixsell-643aa4b836adb.webp Foto: Pixsell

Direktor Srpska opena Đorđe Đoković očekuje spektakularan turnir u Banjaluci.

Reč je o smotri iz ATP 250 serije koja zvanično počinje sutra, mečevima kvalifikacija. Bitke u glavnom žrebu startuju u ponedeljak.

Kao što je često slučaj u gradu na Vrbasu, vreme je bitan faktor. Koliko će kiša remetiti planove, niko u ovom trenutku ne može da zna.

Ali, prvi operativac projekta je optimista:

"Ukoliko bude kiše, nemamo plan B. Ostaje nam da udružimo snage i da 'oduvamo' sve oblake što jače. Vidim da nas je danas zaobišla kiša. Nisam meteorolog, ali bih voleo da dune jak vetar i rastera oblake, a tim bolje za nas", poručio je Đoković.

Direktor turinira se osvrnuo i na činjenicu da nas već u drugom kolu očekuje spektakl, okršaj njegovog brata Novaka Đokovića i trostrukog grend slem prvaka Stena Vavrinke:

"Neverovatan je žreb, svi domaći igrači su u vrhu. Nema lakih protivnika. Očekujem zaista da vidimo reprizu dobrih mečeva Novaka sa Vavrinkom. Definitivno, biće ovo zanimljiv turnir. Imamo sada priliku da gledamo neka od neverovatnih rivalstava. U Banjaluku su došla velika imena svetskog tenisa i zadovoljan sam zbog toga."

Đoković je otkrio da su igrači oduševljeni novim kompleksom u Parku "Mladen Stojanović".

"Igrači su prepuni pozitivnih komentara. Neki su nedavno boravili na čelendžeru u Banjaluci, svi ističu neverovatnu promenu. Zatekli su drugi grad, ne samo teniski centar, već i ulice. Banjaluka se osvežila, renovirala, ne samo da je lepša, već je i čistija. Zahvalni smo narodu Republike Srpske koji nas podržava na ulicama i društvenim mrežama. Privilegija je biti u Banjaluci. Nadamo se da će ovo samo biti početak velikih događaja u ovom gradu", zaključio je Đoković tokom žreba.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()