Goran Ivanišević čestitao Hrvatskoj: Bravo svima, a posebno kralju

Nekada najbolji teniser Hrvatske, danas trener Novaka Đokovića, zadovoljan je plasmanom reprezentacije za koju navija u finale Dejvis kupa

04.12.2021. 12:11
  • Podeli:
Goran Ivanišević Foto Davor PuklavecPIXSELL.jpg Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Goran Ivanišević je posle polufinala Dejvis kupa i pobede Hrvatske nad Srbijom (2:1) čestitao momcima na plasmanu u finale. 

On se oglasio na Instagramu i uz fotografiju na kojoj se grli dubl koji je doneo Hrvatskoj slavlje napisao: 

"Bravo celoj ekipi, a posebno kralju Borni Goji!!! IDEMOOOO!!!!"

Bilo je ispod Ivaniševićevog posta mnogih komentara, kako to obično i biva u sportu. 

Ako se zanemari pitanje: Zar ti nisi Novakov trener? I na to dobio odgovor: Da, ali je i Hrvat, sve reakcije su bile pozitivne, sportski nadahnute i pune podrške hrvatskom timu u finalu Dejvis kupa koje se igra u nedelju u Madridu. 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()