Goran Ivanišević otkrio planove za budućnost posle Novaka: Čekaju me novi izazovi

Ovih dana Ivanišević je više nego ikada posvećen porodici

26.04.2024. 14:45
  • Podeli:
ivanisevic - novak  reuters-63d8d58baac5a.webp Foto: Reuters

Kada je prekinuta višegodišnja plodna saradnja između hrvatskog teniskog stručnjaka Gorana Ivaniševića i srpskog teniskog asa Novaka Đokovića, bio je šok za mnoge fanove. Ostalo je da visi u vazduhu pitanje čime će sada baviti Ivanišević i da li već ima u planu da preuzme da vodi nekog drugog tenisera.

Ivanišević je ipak odlučio da - odmara.

Kako kaže, neko vreme neće raditi kao trener.

„Ne, sve se odmaram i rekao sam da do devetog meseca hoću da se odmorim i da ću uživati. Idem na Evropsko prvenstvo sa sinom da odgledam tri utakmice. Za sada imamo tri u planu, pa malo duže leto, nisam imao slobodno leto da sam imao tri nedelje u komadu da spojim. Tako da sam rekao do devetog meseca ništa, a videćemo posle toga šta dalje. Sigurno me čekaju novi izazovi, voleo bih da ostanem trener i da radim sa nekim mlađima“, rekao je Ivanišević u Zagrebu.

Izgleda je hrvatski trenerski as odlučio da ipak više vremena provede sa porodicom od koje je bio većinu vremena rastavljen, putujući setom sa Đokovićem.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()