I singl i dubl: Đoković danas očekuje dupli program na Mastersu u Parizu

Đoković prvo nastupa u singlu protiv Ećeverija, a zatim u dublu sa Kecmanovićem.

01.11.2023. 09:21
  • Podeli:
novak đoković AP PhotoMary Altaffer via Tanjug-65420a3c0e7c1.webp Foto: AP PhotoMary Altaffer via Tanjug

Novak Đoković je dobro startovao nakon mesec i po dana pauze na Mastersu u Parizu pobedom u paru sa Miomirom Kecmanovićem.

Danas ga zato očekuje dupli program - nastupanje i u singlu i dublu.

U singlu bi trebalo da nastupi oko 14 časova protiv Argentinca Tomasa Ečeverija, u drugom kolu pojedinačne konkurencije.

Neočekivana eliminacija Karlosa Alkarasa Đokovića je približila broju od 400 nedelja na rhu ATP liste.

Gotovo odmah po završetku ovog meča Đoković će nastupiti u dubli sa Kecmanovićem protiv para Metju Ebden (Australija) - Rohan Bopane (Indija).

Taj meč bi trebalo da počne posle 17 časova.

"U poslednje tri nedelje sam mnogo trenirao, mnogo je bilo fizičkog dela rada kako bih se obezbedio da budem spreman za kraj sezone. Ali taj rad u poslednjih mesec dana imao je za cilj da me načini preciznijim, pouzdanijim jer nisam imao mnogo vremana da se spreman za kraj godine. Zadovoljan sam ovim nedeljama i kako sam proveo slobodne dane. Ali tenis, nedostaje mi tenis, takmičenje. Posebno ovde u Parizu. Osećam da imam podršku i mislim da mogu da uradim dobar posao ovde", rekao je Đoković pred nastup u Parizu.

Danas još igraju i  Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Aleks Zverev, Kasper Rud, Dominik Tim i Janik Siner.

Od srpskih tenisera, danas nastupa Dušan Lajović koji posle 14 časova ukršta rekete sa Australijancem Aleksom de Minorom.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()