Kakav peh za Lajovića: Povredio se u takmičarski nevažnom meču

Glavobolja pred deo sezone u Kini

18.09.2024. 11:50
  • Podeli:
lajovic-65fd38ae0be24.webp Foto: AP Photo/Lynne Sladky

Neverovatan peh dogodio se srpskom teniseru Dušanu Lajoviću. Naime, on je povredio skočni zglob u takmičarski nevažnom meču sa Dimitrisom Azoidisom u Dejvis kupu, sredinom drugog seta.

S obzirom na to da je mogao da se osloni na nogu, nadali smo se pozitivnim vestima, ali nažalost, suprotno je – pokidani su ligament i kapsula, a pauza će trajati četiri-pet sedmica, možda i duže, potvrdio je Lajović za Sport klub.

Srbin je trebao  da nastupi u Čengduu ove sedmice.

Veliki peh pred deo sezone u Kini, ali nadamo se da će se naš teniser što pre oporaviti i vratiti na teren.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()