Karlos Alkaraz zbog povrede završio sezonu

Najbolji teniser sveta propustiće završni turnir sezone koji se igra u Torinu

06.11.2022. 08:52
  • Podeli:
carlos alcaraz-profimedia-1667670141241.webp Foto: Profimedia

Prvi teniser sveta Karlos Alkaras završio je sezonu i neće nastupati na završnom turniru u Torinu. Mladi španski igrač se povredio na meču četvrtfinala Mastersa u Parizu, protiv Holgera Runea.

"Posle povlačenja sa terena i savetovanja sa medicinskim timom, doktorima Lopesom Martinesom i Huanom Morenom, mogu da kažem da je ovo dijagnoza moje povrede, unutrašnje pucanje mišića u levom zidu abdomena, što traži oporavak od barem šest nedelja. Nažalost, neću moći da igram na ATP finalu. 

Teško je i bolno za mene da propustim ova dva poslednja takmičenja, koja su mi toliko važna, ali sve što mogu je da budem pozitivan i da se koncentrišem na oporavak. Hvala vam na podršci", objavio je Alkaras na Tviteru.

Španski teniser je postao broj jedan na ATP listi ove godine posle osvajanja Ju Es opena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()