Kirjos otkrio kako se hrani i šta se promenilo u njegovom životu: Ishrana bez mleka i mesa

Australijanac je nedavno odgovorao na mnogobrojna pitanja svojih pratilaca na Instagramu

09.11.2022. 14:20
  • Podeli:
Nik Kirjos1.jpg Foto: Profimedia

Australijski teniser Nik Kirjos drastično je promenio stil života i svoje ponašanje u proteklih nekoliko meseci, što se odrazilo i na njegove rezultate u tenisu.

Kirjos je donedavno bio poznat po brojnim skandalima i kontroverzama, ali je sada „otvoreniji“ za navijače, a ima mnogo bolji odnos i sa kolegama sa tura, među kojima je i Novak Đoković.

Australijanac je nedavno odgovorao na mnogobrojna pitanja svojih pratilaca na Instagramu, a navijači su mogli da saznaju mnoge zanimljivosti.

Upitan za plan ishrane, Kirjos je odgovorio da je on napravljen bez mesa i mlečnih proizvoda, što do sada nije bilo poznato.

Ono što se od ranije znalo je to da Kirjos obožava da igra košarku, što možete videti na snimku ispod teksta. Sada je otkrio da se košarkom bavi bar dva puta nedeljno kada je kod kuće.

Pored toga upitan je i šta je najbolje stvar u vezi toga što je poznata ličnost.

„Najbolja stvar u vezi sa popularnošću je to što mogu da motivišem mlade, ali postoje i trenuci kada tražim privatnost i želeo bih da mi stil života bude mirniji. Ako navijači žele da se slikaju sa mnom i to zatraže kulturno i sa poštovanjem, mogao bih čitavog dana da se slikam i dajem autograme“, napisao je Kirjos.

Poznato je i da se tokom karijere često sukobljavao sa medijima, koji ga, prema njegovom mišljenju ne predstavljaju u pravom svetlu.

„Ponekad je izuzetno iscrpljujuće i osećam se povređeno. Međutim, sve više mi je jasno kako da se izborim sa tim.“

Pored svega otkrio je da je temperamentan na majku, da je u srednjoj školi bio usamljen, a najlepše odgovore imao je o devojci Kostin Haci, koja ga redovno prati na turnirima i pored koje se konačno skrasio.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()