Konors o Đokoviću kao pretnji da ga ugrozi: Volim svoj rekord, ali je on tu da se sruši

Ne znam kako, ali moj rekord je baš dugo opstao, kaže Amerikanac

13.11.2023. 12:02
  • Podeli:
đoković tanjug ap-6550d73c35f17.webp Foto: Tanjug/Ap/Marco Alpozzi

Amerikanac Džimi Konors je i dalje vlasnik rekorda po broju osvojenih titula u tenisu. On je u karijeri osvojio 109 pehara, ali mu Novak Đoković sve jače preti da ga stigne i prestigne.

Aktuelni najbolji teniser sveta do sada ima 97 trofeja u svom vlasništvu i u dogledno vreme bi mogao da postane vlasnik još jednog rekorda. 

Konors je povodom Završnog turnira u Torinu pričao kako ne bi imao ništa protiv obaranja njegovog rekorda.

"Imao sam dobru seriju. Ne znam kako, ali taj broj od 109 je dugo opstao. Ako neko hoće da potuče taj rekord, neka mu je sa srećom. Ponekad ni to kada ste u finalu nije loša stvar", kaže Konors.

Džimi je svestan da mu je rekord ugrožen.

"Završio sam karijeru davno, pre 35 godina, ostao na tih 109 titula. Ako me neko preskoči, bolje da je zastrašujuće dobar. Ako se tako nešto desi, idemo dalje. Što se tiče Novaka, neka ide na to. Ako bude igrao još dve ili tri godine i prestigne me. Da li volim svoj rekord? Da, ali rekordi su tu da se ruše", zaključio je Konors.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()