Korak do rekorda: Đoković "na mišiće" do finalne bitke

Novak je do prilike da izjednači Federerov rekord stigao tesnom pobedom nad Tejlorom Fricom

19.11.2022. 16:37
  • Podeli:
Novak Đoković_Antonio Calanni_AP_TAnjug-1668867288740.webp Foto: Calanni / AP / TAnjug

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale završnog mastersa u Torinu.

Nole je do završne bitke i prilike da izjednači rekord Rodžera Federera, koji je osvojio šest titula, stigao na "mišiće", tesnom pobedom nad Tejlorom Fricom.

Nakon 116 minuta tenisa semafor je pokazivao rezultat 7:6 (5), 7:6 (6).

Nole je u petak, u meču bez rezultatskog značaja, ostavio srce na terenu kako bi pobedio Danila Medvedeva

Dan kasnije taj duel došao je na naplatu. Jer, Đoković nije dominirao, osećalo se da je umoran, ali je i pored toga smogao snage da iz teškog boja izađe kao pobednik. 

Srbin će u finalu igrati protiv boljeg iz meča Kasper Rud - Andrej Rubljov.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()