Lijam Broudi podržao Novaka: Šta se dođavola dešava?

Sudija digaro prašinu na Vimbldonu odlukom koja nije česta

15.07.2023. 18:15
  • Podeli:
Lijam Broudi-64b2b7f28efef.webp Foto: AP Photo/Kin Cheung/Tanjug

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, branilac titule na Vimbldonu, na putu do finala Otvorenog prvenstva Engleske prolazio je i kroz niz okolnih poteškoća. Publika mu nije naklonjena u Londonu, i protiv toga ne može mnogo, ali da se sudije ogreše o njega to nije očekivao. 

Zbog sudijske odluke na polufinalnom meču Đoković - Siner, kada je srpskom teniseru dosuđeno ometanje protivnika što za posledicu ima oduzimanje poena, pobunili su se mnogi učesnici Vimbldona. Aktuelni i bivši. I Novak se bunio, na licu mesta.

Prvo se javio legendarni Džon Mekinro koji je oštro osudio glavnog sudiju, a potom se javio i Lijam Broudi, engelski teniser i senzacija ovogodišnjeg grend slema na travi.

"Nadam se da će se Novak zadržati na ovome. To je bio užasan poziv "hindransa" (tako se zove presuda). Ne kažem da to nije bila smetnja, ali nikad nisam video da neko dobije takvu opomenu zbog negodovanja, naročito što svaki teniser to uradi bar jednom na terenu", napisao je Lijam na društvenim mrežama.

A potom je odgovorio jednom od kometatora: 

"Znam to kao igrač. To produženo gunđanje se dešava non stop. Nikad ih ne zovu ometanje. Čudno vreme da se izrekne kazna za produženo gunđanje? A onda nepoštovanje vremena... Šta se dođavola dešava".  

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()