Marej konačno upisao pobedu u novoj sezoni: Prva u 2024.

Marej, sada 50. teniser sveta, pobedio je posle nepuna dva sata igre

21.02.2024. 12:12
  • Podeli:
Endi Marej-65d5da897a46d.webp Foto: AP Photo/Andy Wong/Tanjug

Nekada najbolji teniser sveta Endi Marej plasirao se u osminu finala turnira u Dohi, pošto je pobedio 75. igrača na ATP listi Francuza Aleksandrea Muljera. Igralo se u dva seta i Škot je slavio sa 6:1, 7:6.

Marej, sada 50. teniser sveta, pobedio je posle nepuna dva sata igre. On je dva puta oduzeo servis protivniku u prvom setu i poveo. 

U drugom setu teniseri su napravili po brejk i odigran je taj-brejk, koji je Muarej dobio sa 7:5.

Endi je tokom prvog seta imao problema sa kolenom i tražio je pomoć fizioterapeuta.

Ovo je prva pobeda 36-godišnjeg tenisera ove godine, kojom je prekinuo niz od šest poraza.

Njegov protivnik biće Čeh Jakub Menšik

U osmini finala je i Francuz Gael Monfis, koji je bio bolji od Holanđanina Botika van de Zandšulpa - 6:1, 7:6.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()