Martina Navratilova dobila bitku sa dva kancera

Čim je dobila dijagnozu počela je lečenje

22.06.2023. 11:42
  • Podeli:
Martina Navratilova-64196e5eaef52.webp Foto: Profimedia

Jedna od najvećih teniserki svih vremena Martina Navratilova objavila je da je uspešno pobedila rak.

"Nakon celodnevnog testiranja u Sloan Keteringu, sve je u redu. Hvala svim doktorima, medicinskim sestrama, mađioničarima za proton i radijaciju itd. - kakvo olakšanje", napisala je Navratilova na tviter profilu i obradovala javnost.

Osvajačica 59 Grend slem turnira u pojedinačnoj konkurenciji i u parovima, objavila je u januaru da joj je dijagnostikovan rak grla u prvom stadijumu i rak dojke u ranom stadijumu. Odmah je počela lečenje. 

"Ovaj dvostruki udarac je ozbiljan, ali još popravljiv i nadam se povoljnom ishodu", rekla je tada 66-godišnja bivša teniserka. "Neće biti ugodno neko vreme, ali boriću se svim sredstvima koje imam u sebi".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()