Medvedev ostvario najbolji, lični, rezultat na Vimbldonu

Nije se postavljalo pitanje pobednika

10.07.2023. 16:06
  • Podeli:
Danil Medvedev-64a6629fa36c6.webp Foto: AP Photo/Alberto Pezzali/Tanjug

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u četvrtfinale Vimbldona, prvi put u karijeri, nakon što mu je Čeh Jirži Lehečka predao meč kod rezultata 2:0 u setovima (6:4, 6:2).

Medvedev je dominirao do prekida meča, nije se postavljalo pitanje pobednika, a kad je Rus osvojio drugi set, Čeh je odlučio da preda meč zbog povrede. 

Ruski teniser je tako napokon stigao do četvrtfinala grend slema na travi, a u njemu će igrati protiv pobednika meča Stefanos Cicipas (Grčka) - Kristofer Jubanks (SAD) koji je u toku. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()