Nervoza ali ipak trijumf: Medvedev preko Mahača do trećeg kola Rolan Garosa

Mahač je nedavno u Ženevi pobedio našeg Novaka Đokovića

01.06.2024. 18:54
  • Podeli:
medvedev-663f9fc7e3932.webp Foto: AP Photo/Gregorio Borgia

Teniser iz Rusije, Danil Medvedev plasirao se u osminu finala Rolan Garosa. Medvedev je prošao dalje nakon što je ostvario trijumf nad Tomasom Mahačem sa 3:1 u setovima 7:6, 7:5, 1:6, 6:4.

Medvedev je dobio dva uvodna i vrlo neizvesna seta, te napravio brejk na startu trećeg.

Međutim, tada Mahač pravi seriju od sedam uzastopnih gemova, uključujući osvajanje trećeg seta i brejka na startu četvrtog.

Ruski teniser je tada prekinuo crni niz, vratio egal brejkom i čuvao svoj servis sve do finiša četvrtog dela meča.

U narendom kolu Rus će igrati boljeg iz duela  Aleksa De Minora i Jan-Lenarda Štrufa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()