Nadala napao sunarodnik: Nije fer da on ide na Olimpijske igre, a ja ne

Španac će se možda u Parizu oprostiti od tenisa

02.06.2024. 19:50
  • Podeli:
nadal (2)-663f7ce16b35d.webp Foto: AP Photo/Gregorio Borgia

Na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu nastupaće i Španac Rafael Nadal kome bi ovo mogao biti jedan od poslednjih turnira.

Ipak, neki se ne slažu da je Španac zaslužio da nastupa na Igrama u Parizu. Primera radi tako misli Pedro Martinez. Zbog sistema zaštićenog renkinga koji je Nadal iskoristio trebalo bi zauzme upravo njegovo mesto u Parizu.

"U ovom slučaju zaštićeni renking je nepravda jer niko od nas nije propustio Olimpijske igre zbog povrede, nevezano od toga da li je u pitanju Rafa, koga svi želimo da vidimo tamo, uključujući mene kao navijača", rekao je Martinez posle poraza u prvom kolu Rolan Garosa u dubl konkurenciji i dodao:

"Mislim da to nije do kraja pošteno. To bi bilo kao da sam ja sada povređen i da za četiri godine iskoristim zaštićeni rang za Igre u Los Anđelesu. Mislim da sam zaslužio da ove godine igram na Olimpijskim igrama i činjenica da ne idem zbog takve situacije pomalo nije fer. Ali to ne možete kontrolisati i to je tako".

Španiju bi zato na najvećoj pozornici trebalo da predstavljaju Karlos Alkaras, Pablo Karenjo Busta, Alehandro Davidovič Fokina i Nadal umesto Martineza.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()