Poznat Đokovićev protivnik u nedelju: Meč se igra u 13 časova

Peruanski teniser izlazi na megdan srpskom

03.06.2023. 15:33
  • Podeli:
Tan2023-06-0218361074_2 novak djokovic AP PhotoChristophe Ena-647a2086e9ec7.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sutra od 13 sati igra sa peruanskim teniserom Huanom Pablom Variljasom meč četvrtog kola Rolan Garosa, saopštili su danas organizatori.

Duel Đokovića i Variljasa je drugi na programu na terenu Filip Šatrije, nakon što Anastasija Pavljučenkova i Eliz Mertens odigraju svoj meč koji počinje u 11 časova. 

Posle Đokovića i Variljasa na teren izlaze Karlos Alkaraz i Lorenco Museti od 14,30 časova, a poslednji meč na programu u nedelju na glavnom terenu rezervisan je za duel između Sloan Stivens i Arine Sabalenke od 16 sati.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()