Poznat rival Novaka Đokovića u trećem kolu Vimbldona

Argentinac slavio posle četiri seta

04.07.2024. 19:00
  • Podeli:
Aleksej Popirin-6686c5792fc42.webp Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Vimbldona pošto je rezultatom 3:1 u setovima (6:3, 6:4, 5:7, 7:5) savladao Britanca Džejkoba Firnlija.

Naš teniser je nakon toga saznao i rivala u borbi za osminu finala.

Naime, rival Novaku Đokoviću biće AP Photo/Kirsty Wigglesworth, koji je sa 3:1 u setovima savladao Argentinca Tomasa Ečeverija sa 3:2 u setovima (6:3, 4:6, 6:4, 4:6, 6:3).

Pomenuti teniser se sa Đokovićem do sada sastajao dva puta i pretrpeo isto toliko poraza. Poslednji put srpski teniser je trijumfovao na Australijan openu rezultatom 3:1.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()