Poznat termin Đokovićevog meča: U Melburnu igra protiv Australijanca

Poslednji meč na terenu broj 3

16.01.2024. 08:50
  • Podeli:
Novak Djokovic-65a3ac6d4579f.webp Foto: AP Photo/Andy Wong/Tanjug

Novak Đoković učešće na Australijan openu nastavlja u sredu protiv Alekseja Popirina večernjem terminu, što je po srednjeevropskom oko 11 časova.

Njih dvojica će igrati poslednji na terenu "Rod Lejver arene" koji će biti ispunjen do posednjeg mesta jer svi u Melburnu žele da gledaju meč svog zemljaka protiv najboljeg tenisera sveta. 

Program na glavnom terenu otvara duel teniserki Ons Žaber i mlade Mire Andrejeve, a posle njih na teren će teniseri Aleks De Minor i Mateo Arnaldi.

Noćnu sesiju počeće aktuelna šampionka Arina Sabalenka, koja će na drugoj strani imati Brendu Fruhvitrovu. Duel između Beloruskinje i Čehinje neće početi pre devet časova po srednjeevropskom vremenu.

Posle njih će na teren doći duel Đokovića i Popirina. Njih dvojica igraju poslednji na terenu broj tri, gde će pre njih najveći uspeh karijere pokušati da ostvari Aleksandar Kovačević u duelu sa Karenom Hačanovim.

Program na "Margaret kortu"

Program na "Margaret kort" otvaraju Janik Siner i Jesper de Jong, a očekuje se i zanimljiv meč između Stefanosa Cicipasa i Džordana Tompsona na startu dela programa. Takođe ne pre devet časova.

Posetioci "Džon Kejn arene" će moći da prisustvuju mečevima Karoline Voznjacki, Bena Šeltona i Andreja Rubljova, dok je "KIA arena" bukirana za severnoameričke igrače u liku Lejle Fernades, Tejlora Frica i Fransesa Tijafoa.

Osim Đokovića, Srbija neće imati predstavnike četvrtog dana, kao ni ostale zemlje iz regiona.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()