Poznat termin Novakovog meča u polufinalu mastersa u Monte Karlu

Đoković u polufinalu Monte Karla posle devet godina

12.04.2024. 19:38
  • Podeli:
novak đoković monte karloprofimedia-6616e7adbe533.webp Foto: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković igraće meč polufinala mastersa u Monte Karlu sutra posle 15.30, a najrealnije je da duel počne oko 16 časova, saopštili su danas organizatori turnira. 

Sutrašnji program od 11 sati otvara meč dubla između Marsela Granoljersa i Orasija Sebaljosa protiv Sandera Žilea i Johana Vligena. 

Posle toga će na teren, oko 13.30, Stefanos Cicipas i Janik Siner, da bi kao treći, ali ne pre 15.30 na teren izašli Đoković i pobednik meča Igo Imber - Kasper Rud.

Očekuje se da duel Srbina protiv Francuza ili Norvežanina počne oko 16 časova.

Đoković je ranije danas u četvrtfinalu savladao Aleksa De Minora rezultatom 2:0 (7:5, 6:4) i tako se plasirao u prvo polufinale Monte Karla posle devet godina. 

Đoković je dva puta podizao pehar na prvom mastersu sezone na šljaci. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()