Završni Masters u Torinu: Poznati potencijalni rivali Novaka Đokovića

Završni Masters se održava od 12. do 19. novembra

06.11.2023. 15:21
  • Podeli:
novak đoković, masters u parizu, nov 2023 - foto  (4)-6544d581acf6d.webp Foto: AP Photo/Michel Euler/Tanjug

Dan nakon što je osvojio novu titulu na Mastersu u Parizu Novak Đoković je učvrstio svoju poziciju na prvom mestu ATP liste u odnosu na Karlosa Alkaraza, ali i saznao kakav put ga čeka kako bi ga zadržao na kraju sezone.

Grigor Dimitrov nije uspeo značajnije da ugrozi njegov pohod u glavnom gradu Francuske, a na završnom Mastersu u Torinu Nole jedino zna da u grupnoj fazi neće moći da igra protiv najvećeg rivala iz Španije.

Osim Alkaraza, na takmičenju učestvuju i Danil Medvedev i Janik Siner iz drugog, Andrej Rubljov i Stefanos Cicipas iz trećeg i Saša Zverev i Holger Rune iz četvrtog šešira. Po jedan teniser iz svakog će biti protivnik Noletu, kome je potrebna samo jedna pobeda da i matematički overi prvu poziciju na ATP listi.

Hubert Hurkač će biti rezervni igrač, i potencijalno će upasti u žreb u slučaju nečije povrede.

Završni Masters se održava od 12. do 19. novembra u dvorani "Pala Alpitur". 

Đoković je šest puta osvajao pehar na samom kraju takmičarske godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()