Rune za kraj: Ovo je moja prva cela sezona na turu, svašta sam naučio

Neke stvari sam mogao i bolje da uradim, smatra Danac

17.11.2023. 14:49
  • Podeli:
Rune tanjug ap Kirsty Wigglesworth-64ac5ce72e011.webp Foto: Tanjug/Ap/Kirsty Wigglesworth

Danski teniser Holger Rune izjavio je u Torinu da je srpski teniser Novak Đoković glavni favorit za osvajanje Završnog turnira.

Italijan Janik Siner je u Torinu pobedio Danca Holgera Runea 6:2, 5:7, 6:4 u meču 3. kola Zelene grupe.

"Novak je i dalje glavni favorit za titulu. Nije me zabrinulo što sam izgubio prvi set, jer je uvek tako bilo u mojim mečevima sa Sinerom. Ali Janik je mnogo napredovao i ovog puta nisam uspeo da ga savladam", istakao je Rune.

Po mišljenju Danca Siner ima šane za titulu pred domaćom publikom.

"Baš kao i ona dvojica koji prođu u polufinale iz druge grupe. Biće zanimljivo za gledanje, a ja ću sada na kraći odmor pa slede pripreme za 2024. godinu. Zadovoljan sam jer sam godinu završio kao osmi na svetu, ali sam neke stvari mogao mnogo bolje da uradim. To je proces učenja. Sledeće godine ću iskoristiti ovo iskustvo. Uostalom, ovo je moja prva cela sezona na ATP turu", zaključio je Rune.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()