Sabalenka se oglasila o smrti bivšeg dečka Kolcova: "Srce mi je slomljeno"

Kolcov će biti sahranjen u Belorusiji, iako je živeo u Majamiju

21.03.2024. 09:11
  • Podeli:
arina sabalenka konstantin kolcov instagram sabalenka_aryna-65fbeb895fae1.webp Foto: Instagram/PrintScreen/sabalenka_aryna

Beloruska teniserka Arina Sabalenka oglasila se prvi put nakon smrti njenog bivšeg dečka, hokejaša, Konstantina Kolcova, koji je preminuo u 43. godini, rekavši da joj je srce slomjeno i da je Kolcovljeva smrt nezamisliva tragedija.

"Konstantinova smrt je nezamisliva tragedija, iako više nismo bili zajedno, srce mi je slomljeno. Molim vas poštujte moju privatnost i privatnost njegove porodice tokom ovih teških trenutaka", navela je Sabalenka na društvenim mrežama, prenosi AP.

Uzrok smrti Kolcova i dalje nije poznat zvanično, a pojedini mediji navode da je reč o samoubistvu skokom sa 21. sprata hotela u kom se nalazio, a te navode je potvrdila i policija Majamija.

Foto: Instagram/PrintScreen/sabalenka_aryna

Prvobitna verzija glasila je da je u pitanju plućna embolija, potom je policija objavila da je u pitanju samoubistvo, da bi sada njegova bivša supruga, sa kojom ima troje dece, otkrila da se sumnja da je u pitanju nesrećan slučaj.

Kolcov je igrao za reprezentaciju Belorusije na Zimskim olimpijskim igrama 2002. i 2010. godine, a od 1998. do 2016. igrao je za klubove iz Rusije i Belorusije, kao i za ekipu Pitsburga u NHL ligi. 

Kolcov će biti sahranjen u Belorusiji, iako je živeo u Majamiju, gde je stacionirana i njegova bivša supruga sa njihovo troje dece.

"Prikupljamo dokumentaciju za transport Konstantinovih ostataka u Belorusiju. Minsk je njegova domovina, tu su mu brat i rodbina. Tamo imam mnogo prijatelja, u dobrim sam odnosima sa Kostjinim roditeljima. Naša deca imaju belorusko državljanstvo. Da vidimo kako će sve ispasti. Život u SAD je skup, ne znam gde ćemo da završimo. Dok su deca ovde u školi, videćemo... Sada moramo da rešimo gomilu problema sa kojima se ranije nismo susretali", rekla je  Julija Mihajlova za Zerkalo.

Ona je istakla i da je u kontaktu sa Sabalenkom i da se teniserka oduvek veoma lepo brinula o Kolcovljevoj deci. 

Podsetimo, Arina Sabalenka nije odustala od nastupa na Mastersu u Majamiju, iako je dan pred start turnira doživela da njen dečko Konstantin Kolcov izvrši samoubistvo. Druga igračica sveta je zbog te odluke postala tema iščuđavanja svih onih koji ne znaju detalje njenog života ili koji misle drugačije od nje. Ali Sabalenka ne mari mnogo za tuđe mišljenje, pa se u sredu pojavila na terenu gde je trenirala sa svojim timom.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()