Sabalenka trenira dan posle smrti momka: Ako osećate potrebu da osuđujete, molim vas prestanite

Beloruskinja je zbog svoje odluke postala tema iščuđavanja

20.03.2024. 11:27
  • Podeli:
Tan2023-01-2505261488_5 Arina Sabalenka AP PhotoNg Han Guan-63d0fde2afd34.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Ng Han Guan

Arina Sabalenka nije odustala od nastupa na Mastersu u Majamiju, iako je dan pred start turnira doživela da njen dečko Konstantin Kolcov izvrši samoubistvo skokom iz zgrade hotela. 

Druga igračica sveta je zbog te odluke postala tema iščuđavanja svih onih koji ne znaju detalje njenog života ili koji misle drugačije od nje. Ali Sabalenka ne mari mnogo za tuđe mišljenje, pa se u sredu pojavila na terenu gde je trenirala sa svojim timom. 

Snimak kako udara rekotom lopticu tokom sparinga postao je viralan, a stranica "The Tennis Letterna", koja je objavila video je i napisala: 

"Arina Sabalenka trenira u Majamiju. Ako neko oseća potrebu da je osuđuje što igra, molim ga da prestane. Proces tugovanja je mnogo složeniji od toga kakvo je nečije mišljenje. Ona zaslužuje ljubaznost na ovom svom putu".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()