Selektor Grčke: "Nemamo Cicipasa, protiv Srbije i Đokovića nam rezultat nije bitan"

Sastav Grčke će biti znatno podmlađen u ovom susretu

11.09.2024. 12:05
  • Podeli:
selektor grcke una-66e166a394ca1.webp Foto: UNA

Teniska reprezentacija Srbije od 14. do 15. septembra u Beogradu igraće Dejvis kup protiv Grčke. Selektor Grka se bratio se medijima pred duel sa Srbijom.

Dimitris Hadžinikolau je istakao da je Srbija ogroman favorit u ovom duelu.

"Hvala Srbiji na gostoprimstvu, teren i stadion su impresivni pa ćemo igrati u savršenim uslovima. Imamo teške mečeve pred nama, sjajan tim sa velikim iskustvom gde su svi u Top 100. Imamo Novaka Đokovića, biće veoma teško i naravno, igramo bez Cicipasa koji je povredio leđa i trudimo se da uživamo u svemu ovome gde se nadam da možemo nešto da naučimo", rekao je on.

Sastav Grčke jasno pokazuje da neće imati mnogo šanse, dosta je podmlađen:

"Imamo mlade igrače, najbolje rangirani je oko 700. mesta. Ne zanima nas rezultat, samo želimo da uživamo".

Za Grčku će nastupiti Petros Cicipas, specijalista za dubl, Janis Silas, 783. na ATP listi, Aristotelos Tanos (713. na svetu) i Demetris Azoidis, koji nije u prvih 1000.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()