Srpske teniserke 2023. ne završavaju na popularnom mestu: Danilovićeva najbolje plasirana

Sabalenka jedina za petama Švjontekovoj

25.12.2023. 11:33
  • Podeli:
Olga Danilovic-658011109477b.webp Foto: Profimedia

Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović na objavljenoj VTA listi zauzima 119. mesto sa 626 bodova.

Drugorangirana srpska teniserka Natalija Stevanović napredovala je na 180. mesto na VTA listi sa 414 bodova. 

Dejana Radanović je napredovala i zauzima 256. mesto sa 295 poena, dok je Lola Radivojević 278. igračica sveta sa 264 boda.

U TOP 10 najboljih teniserki sveta nije bilo promena. 

Poljakinja Iga Švjontek je na prvoj poziciji sa 9.295 bodova, a slede je Beloruskinja Arina Sabalenka (9.050) i Amerikanka Koko Gof (6.580).

Kazahstanka Elena Ribakina je na četvrtom mestu VTA liste, dok je peta Amerikanka Džesika Pegula

Slede Uns Džabir (Tunis), Marketa Vondroušova (Češka), Karolina Muhova (Češka), Marija Sakari (Grčka) i Barbora Krejčikova (Češka).
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()