Sve spremno za spektakl: Srpski teniseri odradili poslednji trening pred Grčku

 Duel između tenisera Srbije i Grčke biće odigran u subotu i nedelju u dvorani "Aleksandar Nikolić"

13.09.2024. 17:55
  • Podeli:
novak djokovic una-66e16381c2fb0.webp Foto: UNA

Teniska reprezentacija Srbije odradila je danas pred publikom poslednji trening u hali "Aleksandar Nikolić" pred meč protiv Grčke u Dejvis kupu Svetske grupe I.

Novak Đoković, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Hamad Međedović trenirali su u nekadašnjem "Pioniru", u prisustvu selektora Viktora Troickog.

 Duel između tenisera Srbije i Grčke biće odigran u subotu i nedelju u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Prvi na teren izlaze Miomir Kecmanović i Aristotelos Tanos  sutra od 15 časova, posle njih igraće Novak Đoković i Janis Ksilas.

U nedelju će se od 13 časova igrati dubl, za koji su prijavljeni Novak Đoković i Hamad Međedović, odnosno Petros Cicipas i Demetris Azoides.

Posle parova, igraće se dva preostala singla. 

Prema rasporedu, Đoković će igrati protiv Tanosa, dok će se Kecmanović sastati sa Ksilasom.

Reprezentacija koja prva dođe do tri pobede plasiraće se u Svetsku grupu Dejvis kupa za 2025. godinu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()