Toni Nadal: Rafa se vraća u Rimu i igraće na Rolan Garosu

'Ne razmišlja o povlačenju, samo želi da se dobro oporavi i nastavi da se takmiči jer i dalje voli ovaj sport'

30.04.2023. 16:45
  • Podeli:
nadal-profimedia-1665054613920.webp Foto: Profimedia

Španski teniser Rafael Nadal će uskoro biti spreman i igraće na Rolan Garosu, rekao je njegov stric Toni u izjavi za Radio Marku.

"On već sad želi da se takmiči, ali malo je ostalo do njegovog povratka. Rafa će igrati u Parizu. Koliko će tamo moći zavisiće od toga kako će trenirati narednih nedelja i šta može da uradi u Rimu", rekao je Toni za Radio Marku i potvrdio da će Rafael igrati u Rimu od 10. maja.

Ponovo su se pojavile priče da bi Nadal (37) zbog godina i problema sa povredama uskoro mogao da završi karijeru. Ipak, njegov stric je to demantovao.

"Ne razmišlja o povlačenju, samo želi da se dobro oporavi i nastavi da se takmiči jer i dalje voli ovaj sport", zaključio je Nadal.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()