Torino: Đoković brzo i lako savladao Rubljova

Nakon pobede protiv Rubljova srpski teniser igra protiv Danila Madvedeva

16.11.2022. 15:52
  • Podeli:
Novak Đoković_Tanjug-1668462453638.webp Foto: Tanjug

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković izborio je plasman u polufinale završnog turnira u Torinu, pošto je savladao Rusa Andreja Rubljova sa 2:0 (6:4, 6:1) u meču 2. kola "Crvene grupe".

Meč je trajao samo 68 minuta.

Oba tenisera su sigurno ušla u prvi set, a igralo se gem za gem. Ðoković je napravio brejk u desetom gemu prvog seta i ovaj deo meča dobio rezultatom 6:4.

Srpski teniser je briljirao u drugom setu, a svom rivalu prepustio je samo jedan gem.

Ðoković je u 1. kolu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa, dok će u petak u poslednjem kolu igrati protiv Rusa Danila Medvedeva.

Turnir u Torinu igra se za nagradni fond od 14.750.000 dolara.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()