Žreb u Melburnu: Povratak Aleksandre Krunić na grend slem

Karlos Alkaraz na drugoj strani "kostura" u odnosu na Novaka Đokovića

11.01.2024. 09:15
  • Podeli:
Aleksandra Krunić-649adc272a060.webp Foto: Profimedia

Španac Karlos Alkaraz je, nakon održanog žreba u Melburnu, dobio mesto na drugoj strani "kostura" Australijan opena u odnosu na Novaka Đokovića. Prvi rival drugog tenisera sveta biće Francuz Rišar Gaske.

Dušan Lajović će u 1. kolu igrati protiv kvalifikanta, a rival Laslu Đereu na startu takmičenja biće Francuz Artur Kazo. Miomir Kecmanović će se u 1. kolu sastati sa Josukeom Vatanukijem iz Japana.

Teniserke saznale svoje protivnike

Najbolja teniserka sveta Poljakinja Iga Švjontek igraće u 1. kolu protiv Amerikanke Sofije Kenin, dok će se Beloruskinja Arina Sabalenka, koja brani titulu u Melburnu, na startu turnira sastati sa kvalifikantkinjom.

Srpska teniserka Aleksandra Krunić igraće u 1. kolu Australijan opena protiv Klare Burel iz Francuske. Krunićeva će u slučaju pobede u 2. kolu igrati sa pobednicom meča između Amerikanke Džesike Pegule i kvalifikantkinje.

Australijan open će biti održan od 14. do 28. januara.
 


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()