Žreb za Dejvis kup u Kraljevu: Kecmanović otvara vikend sa Slovacima

Svi parovi su poznati

01.02.2024. 15:48
  • Podeli:
Miomir Kecmanović_Pixsell-6442dcfc7f0da.webp Foto: Pixsell / Dejan Rakita

Srpski teniser Miomir Kecmanović igraće u petak od 15 časova protiv Slovaka Lukaša Klajna u prvom meču kvalifikacija za Dejvis kup, odlučeno je žrebom u Kraljevu.

Po završetku ovog duela biće odigran drugi singl meč, a sastaće se Srbin Dušan Lajović i Slovak Aleks Molčan.

U subotu od 13 časova biće prvo odigran meč u dublu. Za Srbiju će igrati Nikola Ćaćić i Miomir Kecmanović, dok bi za Slovačku trebalo da nastupe Jozef Kovalik i Igor Zelenaj

Po završetku dubl meča biće odigrana dva preostala sing duela. Kecmanović će prvo igrati sa Molčanom, a potom će se sastati Lajović i Klajn.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()