Zverev o medijima: Ako se nastavi pisanje za klik više, biću diplomatski sagovornik

Nikada u životu nisam rekao da sam bio favorit protiv Nadala u Parizu, kaže Nemac

21.04.2023. 10:10
  • Podeli:
zverev-tenis-reuters.jpg Foto: Reuters

Nemački teniser Aleksandar Zverev u centru pažnje teniskog sveta je nakon nekoliko izjava koje je navodno dao u intervjuu za "Eurosport", gde se prisetio ​​svoje povrede na Rolan Garosu i gde je rekao da se "osetio da igrao svoj najbolji tenis, da se osećao kao da je to mogla da bude njegova nedelja".

Fraza koja je protumačena tako da je Zverev mogao da pobedi Rafaela Nadala i koja je izazvala reakciju Ivana Ljubičića, trenera Rodžera Federera, kada se nasmejao Zverevovim rečima i rekao: "Hajde da prestanemo sa ovom glupom debatom".

Zverev je želeo da raščisti sve nedoumice za "Ski sports Nemačka", potvrdivši da nikada nije rekao da je favorit protiv Nadala na Rolan Garosu. 

"Nikada u životu nisam rekao da sam bio favorit protiv Nadala u Parizu. Samo sam prokomentarisao da je sve izgledalo kao veoma dobra takmičarska utakmica i da smo imali sjajan meč. Da se ​​moje reči prenose u medijima kako sam ih rekao bio bih otvoreniji da govorim, ali ako će svaki put kada nešto kažem to biti pogrešno protumačeno zbog prodaje ili klika više, u priči ću biti politički korektan", utvrdio je nemački teniser, kog je ovog četvrtka iznenadio Australijanac Kristofer O'Konel u osmini finala turnira u Minhenu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()