Zverev se rastao od trenera pred početak Rolan Garosa

Moj otac, Serhio i ja ne delimo isto mišljenje o tome kako da pristupim tenisu posle povrede, kaže Nemac

28.05.2023. 11:00
  • Podeli:
zverev reuters-6463429c83954.webp Foto: Reuters

Aleksadar Zverev je odlučio da prekine saradnju sa trenerom Serhiom Brugerom nekoliko dana pred početak Rolan Garosa.

Nemački teniser, trenutno 27. igrač sveta, naglasio je da se njegovo razmišljanje kosi sa onim koje ima španski trener.

"Oduvek je bilo jasno da je on deo mog tima jer se moj otac nije osećao dobro. Odlučili smo zajedno, zajedno sa Serhijem, da prekinemo našu saradnju odmah nakon Madrida. Moj otac, Serhio i ja ne delimo isto mišljenje o tome kako da pristupim svom tenisu, kako da igram tenis posle povrede. On je fantastična osoba koja mi je mnogo pomagala godinu i po dana, do poslednjeg Rolan Garosa, kada mog oca nije bilo. Želim mu sve najbolje u budućnosti. Želim da idem svojim putem i ponovo budem u ovom poznatijem okruženju", rekao je Zverev.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()