Za nekoliko dana Doboj postaje rukometni centar sveta

54. izdanje Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona, koji će ove godine ugostiti vrhunske timove, počinje 14. avgusta

Autor: Promo
09.08.2023. 16:47
  • Podeli:
rukomet RTV Doboj-64d3a782180b4.webp Foto: YouTube/PrintScreen/RTV Doboj

54. izdanje Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona, koji će ove godine ugostiti vrhunske timove, počinje 14. avgusta. 

Pripreme za rukometni turnir dugo traju. Namera organizatora je da se osavremeni turnir koji će trajati do 18. avgusta ove godine.

Pored domaće Sloge, na turniru učestvuju čuveni španski klub Barselona, francuski Monpelje, Pelister iz Severne Makedonije, ekipe iz Celja i Zagreba, kao i šampion Srbije Vojvodine i prošlogodišnji branilac titule Al Ahli iz Egipta. .

Ulaznice će biti besplatne prvog dana. 

Celodnevna ulaznica košta 10, dok se paket ulaznica za sve dane turnira može kupiti po ceni od 30 KM.

Organizacioni odbor turnira najavio je više od 200 nagradnih igara, čiji će učesnici biti gledaoci, odnosno oni koji kupe ulaznice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()