Bahatost bez granica: Ograničenje 60, on vozio 195 kilometara na čas pod uticajem kokaina

Mladić nije imao ni odgovarajuću vozačku dozvolu, a registarska tablica na motociklu bila je savijena, odnosno nije bila vidljiva

10.07.2024. 15:48
  • Podeli:
policija srbija mup srbije-6537a00a2bc17.webp Foto: MUP RS

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, danas oko 11.30 časova, presretačem su zaustavili i isključili iz saobraćaja R. M. (23) iz Sremske Mitrovice, vozača motocikla "suzuki", koji se u mestu Laćarak kretao brzinom od čak 195 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 60 kilometara na čas, što predstavlja nasilničku vožnju.

R. M. nije imao odgovarajuću vozačku dozvolu, a droga testom utvrđeno je da je bio pod dejstvom kokaina, saopšteno je iz MUP-a. 

Kontrolom je utvrđeno da je registarska tablica na motociklu savijena i da nije vidljiva.

Vozač motocikla zadržan je u službenim prostorijama i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, dok je motocikl privremeno oduzet.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()