Bio na parastosu, pa ga Kurtijeva policija privela: Na Gazimestanu uhapšen Srbin iz Babinog Mosta

Na ulazu na Gazimestan vršen je pretres i nije dozvoljavano unošenje srpskih zastava i majica sa srpskim obeležjima

28.06.2024. 15:10
  • Podeli:
kosovska policija banjska dopisništvo kim tanjug (2)-6514065fa0f1d.webp Foto: Dopisništvo KiM/Tanjug

Pripadnici takozvane kosovske policije priveli su danas na Gazimestanu Srbina N.M. iz Babinog Mosta. 

On je izdvojen iz grupe ljudi koja je bila na Gazimestanu gde je služen parastos stradalim ratnicima u Boju na Kosovu 1389. godine, javlja dopisnik Tanjuga.

N. M. je nakon toga odveden u policijskom vozilu.

Inače, takozvana kosovska policija je na ulazu na Gazimestan vršila pretres i nije dozvoljavala unošenje srpskih zastava i majica sa srpskim obeležjima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()