Bračni par traktorom upao u Moravu: Žena nije isplivala

Pretraga vode je u toku

27.07.2023. 21:08
  • Podeli:
rečna policija reka shutterstock-649145bd60fb6.webp Foto: Shutterstock

Starija žena nestala je kada je traktor na kome se nalazila sa suprugom upao u Moravu, potvrđeno je za Tanjug u PU Smederevo.

Stariji muškarac i žena danas su sa traktorom upali u reku, a muškarac (77) je uspeo da izađe. Za ženom (76) se još traga.

G. M. i njegova supruga G. R. upali su u reku Moravu kod Požarevca kada se pri ulasku na skelu prevrnuo traktor koji je vozio muškarac.

Na lice mesta, u selu Brežani gde se dogodila nezgoda, izašli su pripadnici Sektora za vanredne situacije.

Pretraga vode je u toku.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()