Čačak: Dva muškarca povređena u udesu u Mršincima

Dok je trajao uviđaj stvorile su se kilometarske kolone u oba smera i saobraćaj se odvijao usporeno

05.02.2024. 21:42
  • Podeli:
saobraćajna nesreća kod čačka, 5 feb 2024 - Tanjug Branko Lukić (1)-65c1477a61caf.webp Foto: Tanjug/Branko Lukić

Dve osobe su povređene večeras u sudaru putničkog automobila i kamiona na magistralnom putu Čačak-Kraljevo, u mestu Mršinci.

"Dva pacijenata primljena na urgentno prijemno odeljenje povređena u saobraćajnom udesu. Stariji muškarac, starosti 60 godina primljen u stabilnom stanju sa povredom glave, dok je mlađi muškarc, starosti 33 godine primljen takođe sa povredom glave, stabilnih vitalnih parematara. U toku je dijagnistika pacijenta", potvrđeno je u čačanskoj Opštoj bolnici. 

Prema rečima očevidaca, do udesa je došlo kada je putničko vozilo koje se kretalo iz pravca Kraljeva iz za sada nepoznatih razloga podletelo pod kamion koji je išao iz pravca Čačka.

Na lice mesta izašli su policija i ekipe hitne pomoći koje su povređene prevezle u čačansku bolnicu. 

Dok je trajao uviđaj stvorile su se kilometarske kolone u oba smera i saobraćaj se odvijao usporeno.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()