Detalji hapšenja masovnog ubice iz Mladenovca: Oteo taksi vozilo da bi pobegao

Potraga za njim trajala je od sinoć

05.05.2023. 09:54
  • Podeli:
policija tanjug NEBOJŠA RAUS-6454b51348da1.webp Foto: Tanjug/NEBOJŠA RAUS

U. B., masovni ubica iz Mladenovca, uhapšen je nedaleko od Kragujevca. Prema nezvaničnim informacijama Tanjuga, U. B. je pre hapšenja upao u vozilo taksiste i pod pretnjom ga naterao da ga doveze u mesto Vinjište.

U ovom mestu U. B. navodno ima rođaka i tu je planirao da se sakrije od policije koja je išla za njim.

Podsetimo, on je sinoć ubio osam i ranio 13 osoba nakon što je ispalio rafale iz automobila u pokretu. Pucao na tri lokacije u selu Dubona, nakon čega je počeo da beži.

Potraga za njim trajala je od sinoć. Na terenu je bilo više od 600 pripadnika specijalnih jednica, a tokom noći čuli su se helikopteri koji su nadletali područje.

Prema nezvaničnim saznanjima sa terena, pucnjava je počela nakon svađe u školskom dvorištu, nakon čega je osumnjičeni otišao po pušku kući i krenuo da puca. U pucnjavi su ubijeni policajac i njegova sestra, dok identitet ostalih žrtava nije poznat.

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()