Detalji jezivog nasilja u Barajevu: Tukao i davio oca, pa pretio da će mu "iščupati jezik"

Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu

18.03.2024. 14:19
  • Podeli:
hapšenje mup srbije-65491b0306a6d.webp Foto: MUP Srbije

Policija u Barajevu uhapsila je S. P. (68) zbog nasilja u porodici.

Nezvanično, on se 15. marta ove godine posvađao sa ocem D. P, udario ga nekoliko puta po glavi i telu, a zatim počeo da ga davi.

"U jednom trenutku mu je ugurao ruku u usta i rekao da će mu "iščupati jezik". Nesrećni D.P. ima lake povrede i masnice po telu i vratu", rekao je novinarima portala Telegraf.rs sagovornik blizak slučaju.

Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()