Gašić: Pucnjava u Mladenovcu je teroristički akt

U krvavom piru U. B. (21) u selu Dubona kod Mladenovca ubijeno je osam osoba, dok je više od 15 povređeno.

05.05.2023. 02:34
  • Podeli:
Tan2023-03-2316194161_0 bratislav gašić foto sava radovanovic-64544fe253fd9.webp Foto: Tanjug/Sava Radovanovic

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić ocenio je večerašnju pucnjavu u Mladenovcu kao teroristički akt.

U krvavom piru U. B. (21) u selu Dubona kod Mladenovca ubijeno je osam osoba, dok je više od 15 povređeno.

Jake policijske snage jurile su za njim u akciji "Vihor", opkolile ga u selu Šepšin i u toku su pregovori jer se pretpostavlja da drži i taoce.

Podsetimo, do pucnjave je došlo u selu Dubona, kada je napadač nakon svađe sa okupljenima u školskom dvorištu, otišao kući i uzeo automatsku pušku, vratio se na mesto rasprave i otvorio rafalnu paljbu na one koji su se tu našli. 

Nakon toga se dao u beg i nastavio da kroz prozor automobila puca nasumično i u narednom selu. 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()