Horor u Surčinu: Muškarac sa ubodnim ranama došao u policijsku stanicu

Prevezen je u Zemunsku bolnicu

10.03.2024. 08:06
  • Podeli:
policija mup republike srbije-64fb6e97808f5.webp Foto: MUP Republike Srbije

Muškarac star 35 godina sinoć oko 20 časova došao je u policijsku stanicu u Surčinu sa teškim posekotinama po vratu i preponama, a po dolasku ekipe Hitne pomoći pružena mu je prva pomoć,  rečeno je u Hitnoj pomoći.

"Ispostava MUP-a u Surčinu nas je pozvala zbog lica starosti 35 godina koje je zatražilo pomoć zbog većeg broja ubodnih rana. Zatečen je u teškom stanju. Rane su najverovatnije nanete hladnim oružjem", rekla je za RTS doktorka Andrijana Ilić.

On je potom prevezen u Zemunsku bolnicu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()