Iza ubijene žene ostalo troje dece: Užasni detalji zločina u Novom Sadu

Posle krvavog pira, muškarac je sebi prerezao grkljan i lekari se i dalje bore za njegov život

22.04.2024. 10:03
  • Podeli:
policija srbija mup rs (2)-64fb6fc2051ec.webp Foto: MUP R Srbije

Žitelji Novog Sada u šoku su posle stravičnog zločina koji se u subotu dogodio u Ulici Baja Pivljanina, gde je J. F. (36), posle svađe, nožem iskasapio nevenčanu suprugu A. A. (29)! Posle krvavog pira, muškarac je sebi prerezao grkljan i lekari se i dalje bore za njegov život.

Prema rečima komšija, u subotu oko 14.45 časova čula se najpre rasprava nevenčanih supružnika koja je odzvanjala ulicama, a ubrzo nakon toga i vrisak koji je uznemirio sve.

"Žena sa njim ima troje dece, ali ga je pre desetak dana napustila i došla da živi kod svog mlađeg brata. On je dolazio nekoliko puta u tu kuću, a u subotu su se žestoko posvađali i on je izvadio nož i izbo je nasmrt. Svi u komšiluku smo čuli svađu, a onda jeziv, jak vrisak koji ledi krv u žilama i tada smo se uplašili da se desilo ono najgore", rekla je za Kurir jedna od komšinica.

Opisujući tragediju koja se dogodila, komšije su rekle da je Jožef u subotu došao kod A. A. najverovatnije sa željom da se pomire.

"U kući je bio i njen brat, a da bi ga nekako izvukao iz kuće, J. F. mu je dao pare da ode do prodavnice i kupi nešto. Dok se brat vratio, on je već ubio ženu", uznemireno je ispričao jedan od komšija.

On je dodao da mu je u glavi i dalje slika brata nesrećne žene koji je, pošto je saznao da mu je sestra ubijena, krivio sebe što je uopšte napuštao kuću.

"Sve vreme je ponavljao: 'Kako sam mogao da odem, kako je mogao tako da me prevari'", rekao je komšija.

Jedna od komšinica je rekla da je bila među prvima koja je došla na mesto zločina.

"Čim sam čula svađu došla sam u kuću u kojoj su bili A. A. i J. F. i videla nju kako leži krvava na podu! U kući je bila i njena zaova i ja sam je nekako izvukla napolje jer sam se uplašila da bi J. F. mogao i nju da napadne. U tom mometnu nisam ga videla, posle sam čula da je digao ruku na sebe", ispričala je komšinica.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()